Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Epoxy Finishing Filler

    € 41,30 Op voorraad
    Levertijd: 1 - 3 werkdagen*
    Zeer fijn en soepel en bijzonder sterk.... Toon meer
    • Met een 9,2 beoordeeld!
    • Achteraf betalen mogelijk
    • Ruilen of retourneren geen probleem

    Productomschrijving

    Tweecomponent afwerkplamuur op basis van epoxyhars. Zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. Geeft een zeer glad oppervlak. Bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm. aan te brengen. Vóór gebruik beide componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk goed mengen.

    Toepassing:
    Hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn. Als fijne afwerklaag over Epifanes Epoxy Filler 1300 en Epifanes Epoxy Filler 1500. Toe te passen in een tweecomponent systeem. Indien boven de waterlijn met een ééncomponent product wordt overgeschilderd, eerst een laag Epifanes Poly-urethane afllak aanbrengen.

    Schuurbaar:
    na 24 uur bij 18°C.

    Droogtijd:
    na 24 uur bij 18°C.

    Verwerkingstijd bij 20°C:
    30-60 minuten, afhankelijk van temperatuur en aangemaakte hoeveelheid

    Overschilderbaar met:
    Epifanes Poly-urethane Jachtlak, Epifanes Poly-urethane Primer, Epifanes Epoxy Primer, Epifanes Epoxy HB Coat, Epifanes Multi Marine Primer, Epifanes Interimcoat

    Mengverhouding in volume:
    100 : 50

    Mengverhouding in gewicht:
    100 : 50

    Overige:
    Geplamuurde delen goed afnemen met een ontvettingsmiddel om het vettige oppervlaktelaagje te verwijderen. Dit voorkomt vollopen van het schuurpapier en is noodzakelijk voor een goede hechting van de verf. Schuren met korrel 100-120.

    Inhoud: 750ml

    Toon meer

    Over Epifanes

    Toon meer

    Specificaties

    Artikelnummer
    EFF.750
    SKU
    EFF.750

    Toon meer

    Accessoires

    Maak je aankoop compleet

    Epoxy Finishing Filler
    € 41,30
    Epoxy Finishing Filler
    Op voorraad
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »