Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Haswing Protruar 1.0

  De elektrische buitenboordmotor Haswing Protruar 1.0 is een betrouwbare 12-voltmotor van 600 Watt waarmee je uiterst stil de wateren op kunt.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten
  Aanbieding
  Haswing Protuar 1.0

  Haswing Protuar 1.0

  Sterke 12 volt elektromotor voor boten tot 6 met...
  € 389,-
  3-blads propeller Protruar 1.0 en 2.0
  € 22,50
  3-blads propeller Protruar 5.0
  € 39,95
  3-blads propeller Protruar 3.0
  € 39,95

  Haswing Protruar 1.0

  De motor is zowel gebruiksvriendelijk als onderhoudsvriendelijk en kan voor verschillende type vaartuigen met een maximale lengte van zes meter worden gebruikt.


  Voordelen Haswing Protruar 1.0

  De Haswing Protruar 1.0 besturen, dat is dankzij de telescopische stuurhendel ontzettend eenvoudig. Met een LED-indicator wordt bovendien het accuniveau duidelijk weergegeven, zodat je nooit onverwacht voor verrassingen komt te staan. Let er hierbij op dat je de accu nooit meer dan 80% leeg vaart. Wanneer je dit wel regelmatig doet zal dat een negatief effect hebben op het vermogen van de accu. De gestroomlijnde motorbehuizing met geïntegreerde vin glijdt soepel door het water waardoor de weerstand minimaal is. Deze elektrische motor is traploos, zodat gedoseerd schakelen mogelijk is en jij de snelheid nauwkeurig kunt bepalen. Hiermee is de Haswing Protruar ook nog eens zuiniger dan een niet traploze buitenboordmotor.


  Kenmerken Haswing Protruar 1.0

  Met een gewicht van 8,2 kilo is deze elektromotor van Haswing eenvoudig te verplaatsen. De snelheidsregeling is traploos instelbaar wat ervoor zorgt dat je tijdens het varen de snelheid zorgvuldig kunt bepalen. De accumeter geeft door middel van drie niveau’s – 20, 50 en 100% - de status van de accu aan. De elektromotor is te gebruiken voor boten met een lengte van maximaal zes meter. Heb jij een grotere boot? Bekijk dan onze andere elektrische buitenboordmotoren.


  Haswing elektrische buitenboordmotoren

  De motoren van het merk Haswing zijn alom bekend en dat is gezien de prijs-kwaliteitverhouding niet gek. Alle motoren zijn van een goede kwaliteit, licht in gewicht, compact en zorgen voor jarenlang zorgeloos vaarplezier. Ook is het merk dankzij het uitgebreide aanbod aan modellen toegankelijk voor watersport- en visliefhebbers. Haswing biedt bovendien een ruim scala aan accessoires en accu’s en laadsystemen, zodat jij jouw vaaruitrusting op basis van jouw wensen kunt inrichten.


  Meer informatie Haswing Protruar 1.0

  Heb jij een vraag over deze elektromotor van Haswing of zou je graag meer weten over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Ons team van specialisten zit klaar om al je vragen te beantwoorden.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »