Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Imhoff*

  Aan de basis van onze kledinglijn staat de wereldkampioen en Olympische zeiler Fred Imhoff, die in 1969 is begonnen met het bedrijf. Heel wat functionele details die hij indertijd heeft geïntroduceerd zijn nog steeds terug te vinden in de huidige ontwerpen. Ook ons team van nu kan zich door eigen (zeil)ervaring prima verplaatsen in de wensen va... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  15 Producten
  50% korting
  Inshore jack III DLX
  € 89,50
  50% korting
  Zip top jack rood
  € 149,-
  OPRUIMING
  Imhoff Harbour zeiljas DLX petrol

  Imhoff Harbour zeiljas DLX petrol

  Imhoff zeiljas speciaal ontworpen voor op het wa...
  € 125,-
  50% korting
  Delta broek Ladies DLX
  € 89,50
  50% korting
  Zip Top jack VPR-15
  € 149,50
  Imhoff Offshore Broek
  € 219,-

  Imhoff*

  Aan de basis van onze kledinglijn staat de wereldkampioen en Olympische zeiler Fred Imhoff, die in 1969 is begonnen met het bedrijf. Heel wat functionele details die hij indertijd heeft geïntroduceerd zijn nog steeds terug te vinden in de huidige ontwerpen. Ook ons team van nu kan zich door eigen (zeil)ervaring prima verplaatsen in de wensen van de huidige generatie zeilers.

  Uniek aan Imhoff.

  De eigen ervaring is belangrijk bij het ontwikkelen van nieuwe collecties, de verbeteringen zitten in de details zoals bijvoorbeeld nieuwe materialen, verfrissende kleuren en pasvorm. Wij werken al jaren samen met een eigen vaste ontwerpster die de wensen vertaald naar een collectie met een herkenbare stijl. Het testen van de kleding gebeurd door de eigen medewerkers. Doordat wij een eigen coupeuse in dienst hebben beschikt Imhoff over de mogelijkheid om kleding aan te passen aan individuele wensen op het gebied van pasvorm. Of het nu gaat om het aanpassen van de pijplengte van een broek of meer ingrijpende veranderingen, alles gebeurd in eigen huis. Wij bieden ook oplossingen voor tailormade team outfits door te personaliseren met bedrukking of borduur.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »