Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Hook & Moor

  Zoekt u een veilige en snelle manier om uw boot af te meren? Dan is de Hook & Moor bootshaak echt iets voor u. Deze in lengte verstelbare pikhaak heeft een innovatieve kop waarmee u uw landvast in één beweging door een aanlegring kunt halen of over een kikker kunt leggen. U hoeft dus niet meer van boo... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  2 Producten
  Aanbieding
  Hook and Moor - Boothaak

  Hook and Moor - Boothaak

  De Hook & Moor is een innovatieve, nieuwe varian...
  € 155,-
  Mounting clip
  € 16,76

  Hook & Moor

  Zoekt u een veilige en snelle manier om uw boot af te meren? Dan is de Hook & Moor bootshaak echt iets voor u. Deze in lengte verstelbare pikhaak heeft een innovatieve kop waarmee u uw landvast in één beweging door een aanlegring kunt halen of over een kikker kunt leggen. U hoeft dus niet meer van boord te springen of andere gevaarlijke capriolen uit te halen om uw boot vast te leggen. De Hook & Moor bootshaak koopt u makkelijk en snel online bij Boottotaal.

  Hoe werkt de Hook & Moor bootshaak?

  De Hook & Moor bootshaak is een innovatief product waar al vele watersporters gebruik van maken. U bevestigt de landvastlus aan de karabijnhaak. Vervolgens ‘grijpt’ u met de haak de aanlegring vast en trekt u aan de steel. Door de trekkende beweging draait de ring met daaraan de karabijnhaak zodat de lijn door de ring wordt getrokken. U kunt de bootshaak ook gebruiken om een lijn om een steigerkikker of meerpaal te leggen. Door de draaiende kop te blokkeren, is de Hook & Moor haak bovendien als ‘gewone’ pikhaak in te zetten.

  De bootshaak is verkrijgbaar in drie lengtes: 180, 250 en 320 cm. Het betreft hier de maximale lengte wanneer de telescopische steel helemaal is uitgeschoven.

  Voordelen Hook & Moor bootshaak

  Dit zijn de voordelen van de Hook & Moor bootshaak ten opzichte van een standaard bootshaak:

  •   Veilig afmeren: u hoeft niet meer van boord te springen om de lijn over de kikker of bolder te leggen of door de aanlegring te halen. Hierdoor wordt het afmeren een stuk veiliger.
  •   Eén persoon: u heeft geen extra handen meer nodig om de boot af te meren. Met de Hook & Moor bootshaak legt u de voor- en achterkant van de boot in één beweging vast.
  •   Makkelijk op te bergen: de telescopische steel kan helemaal worden ingeschoven zodat u de bootshaak makkelijk kunt opbergen.
  •   Drijvend: wanneer de bootshaak in het water valt, blijft hij gewoon drijven.
  •   Makkelijk voor anker gaan: u kunt de bootshaak ook gebruiken om de landvast vast te maken aan een ankerboei.

  Heeft u nog vragen over de bootshaak van Hook & Moor? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »