Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Foetsie

  Foetsie kachel van Boottotaal

  Wij hoeven u vast niet uit te leggen dat het hebben van een kachel op uw boot een enorme uitkomst is. Niet alleen kunt u deze gebruiken op de wat koudere momenten van de dag of nacht, maar ook biedt een kachel aan boord een enorme gezelligheid. Wanneer u besluit een kachel voor op uw boot aan te schaffen, ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Foetsie

  Foetsie kachel van Boottotaal

  Wij hoeven u vast niet uit te leggen dat het hebben van een kachel op uw boot een enorme uitkomst is. Niet alleen kunt u deze gebruiken op de wat koudere momenten van de dag of nacht, maar ook biedt een kachel aan boord een enorme gezelligheid. Wanneer u besluit een kachel voor op uw boot aan te schaffen, is het wel van belang dat deze kachel kwalitatief goed is en u deze aanschaft bij een specialist. Met een Foetsie kachel van Boottotaal heb je deze zaken in ieder geval gedekt. Met ruim 40.000 watersportartikelen is Boottotaal de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers. Dit is dus dé plek om uw nieuwe Foetsie kachel aan te schaffen!

  Waarom een Foetsie kachel?

  Wanneer u al wat mooie tochten heeft kunnen maken met uw boot, hoeven we u vast niet uit te leggen dat het hebben van een kachel aan boord essentieel is. Wanneer het weer omslaat en het wellicht wat minder behaaglijk wordt, biedt een Foetsie kachel van Boottotaal de uitkomst. Ook wanneer u besluit een avondje te ontspannen met andere personen aan boord, of uiteraard alleen, biedt een Foetsie kachel van Boottotaal ook nog eens een boel sfeer. Gezelligheid en een product van enorm belang worden dus vertaald naar een Foetsie petroleumkachel van Boottotaal!

  De verschillende Foetsie kachels van Boottotaal

  Wanneer u bij Boottotaal gaat kijken naar een Foetsie kachel, valt het u vrijwel direct op dat er twee verschillende soorten zijn. Zo vindt u bij ons de Foetsie kachel 259 en de Foetsie kachel 129. Beide kachels worden door de handige, bijgeleverde trechter gevuld met paraffine. Door vijf liter brandstof, kunnen deze kachels maar liefst 17 uur achtereenvolgend branden op de hoogste stand. Dat u zich dus zorgen moet maken over het eventueel uitgaan van een petroleumkachel, is verleden tijd. Wie voor zowel kwaliteit als gemakt kiest, kiest voor een Foetsie kachel van Boottotaal!

  Vragen, opmerkingen of problemen omtrent een Foetsie kachel van Boottotaal?

  Als er om de één of andere reden vragen, opmerkingen of problemen ontstaan, kunt u altijd gerust contact opnemen met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer: 04 18 -51 40 18 of via ons online contactformulier. Samen komen we er zeker uit!

  Uw foetsie kachel kopen bij Boottotaal!

  Wanneer u daadwerkelijk heeft besloten om een Foetsie kachel van Boottotaal aan te schaffen, begint u het bestelproces door de specifieke kachel in uw virtuele winkelmandje te plaatsen. Door op ‘bestel product’ te klikken, wordt u naar een veilige, online betaalomgeving geleid. Heeft uw bestelling een waarde van €99,- of meer? Dan wordt deze ook nog eens gratis verzonden. Bijna al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, door ons assortiment van ruim 40.000 watersportproducten. Ons team vol specialisten doet er tot slot alles aan om uw nieuwe Foetsie kachel zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »