Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bilgepomp schakelaar

  Met een bilgepomp schakelaar, wordt de bilgepomp automatisch ingeschakeld wanneer het waterniveau in de bilge – het gedeelte onder in de boot – te hoog wordt. Zo hoef je zelf de stand van het ongewenste water aan boord niet in de gaten te houden en kan ji... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  23 Producten
  Beste keus
  Vlotter voor bilgepomp
  € 20,95
  Aanbieding
  35A Rule A Matic Vlotterschakelaar 14 amp
  € 45,99
  Aanbieding
  40A Rule A Matic PLUS Vlotterschakelaar 20 amp met Behuizing
  € 59,95
  Aanbieding
  32ALA Rule Bilge Alarm Kit 24V

  32ALA Rule Bilge Alarm Kit 24V

  24 volt bilge alarm. Komt er water in uw bilge d...
  € 99,95
  Vlotterschakelaar
  € 33,90
  Zuigkorf voor bilge pomp
  € 13,41
  Vlotterschakelaar 6-32v
  € 30,80

  Bilgepomp schakelaar

  Met een bilgepomp schakelaar, wordt de bilgepomp automatisch ingeschakeld wanneer het waterniveau in de bilge – het gedeelte onder in de boot – te hoog wordt. Zo hoef je zelf de stand van het ongewenste water aan boord niet in de gaten te houden en kan jij je zorgeloos op het varen focussen.

  Een bilgepomp schakelaar kopen? Bij Boottotaal vind je verschillende bilgepomp schakelaars voor een aantrekkelijke prijs. Liever een pomp die je ook op het dek kunt gebruiken? Kies dan voor een lenspomp.


  Voordelen bilgepomp schakelaar

  Een bilgepomp schakelaar detecteert wanneer er regenwater of vaarwater in de bilge aanwezig is. Het houdt de stand van de hoeveelheid vloeistof nauwkeurig in de gaten en zorgt ervoor dat de bilgepomp wordt geactiveerd zodra deze te hoog wordt. Zo voorkom je dat de boot uit balans raakt of in het ergste geval zelfs kantelt of zinkt.


  Een fijn bijkomend voordeel is dat een bilgepomp schakelaar ontzettend compact is. Daarbij is de schakelaar in staat om olie, diesel of benzine van water te onderscheiden. Zijn deze vloeistoffen in de bilge aanwezig, dan stopt de schakelaar met het wegpompen van het water. Zo voorkom je dat olie, diesel of benzine in de natuur terecht komt.

  Waarom een bilgepomp

  Een bilgepomp zorgt ervoor dat je op een veilige manier het water op kunt. Wanneer er water in de bilge komt, kan dit ertoe bijdragen dat de boot moeilijker te besturen is. Daarbij kan het zelfs – wanneer het waterpeil te hoog wordt – voor gevaarlijke situaties, zoals een kantelende boot, zorgen. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de stand van het water zelf in de gaten te houden en deze indien nodig te verlagen met een handmatige lenspomp. Wil je echter dat dit automatisch gebeurt, dan is een bilgepomp 12v aan te raden.

   

  Meer informatie bilgepomp schakelaar

  Heb je een vraag over de bilgepomp schakelaar? Of wil je meer informatie over één van onze andere producten? Onze medewerkers staan je graag te woord. We luisteren naar jouw wensen en geven je op basis daarvan – geheel vrijblijvend – advies.  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »