Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Zondag 21 Mei 2023

  Opblaasbare SUP

  Een opblaasbare sup of toch een hard board kopen? Het is een logische vraag wanneer je start met suppen. Bij Boottotaal bieden we beide type sup boards voor een aantrekkelijke prijs aan. Ook vind je in onze webshop alle bijbehorende sup board accessoires, zodat je zelfverzekerd het water op kunt. En dat alles natuurlijk altijd voor een aantrekkelijke prijs.

  Ben jij op zoek naar een opblaasbare sup? Staak je zoektocht en kies in onze online winkel jouw perfecte sup board uit.

   

  Opblaasbare sup voordelen

  Een opblaasbaar sup board heeft verschillende voordelen ten opzichte van een hard board. Op de eerste plaats is een opblaasbare sup gemakkelijk verplaatsbaar, omdat je deze kunt laten leeglopen. Zonder lucht berg je het board eenvoudig in een tas op, waardoor deze zonder moeite van A naar B verplaatst wordt. Om dezelfde reden kan je dit type board ook gemakkelijk opbergen. De levensduur van een opblaasbare sup is langer dan die van een hard board, omdat deze minder snel kapot gaat en ook de prijzen liggen lager dan bij de harde uitvoering.


  Wij adviseren beginnende suppers om voor een opblaasbare sup te kiezen, omdat deze qua balans beter op het water ligt. Daarbij liggen ook de prijzen van de boards lager. Zo kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met suppen. We hebben verschillende opblaasbare sup board pakketten
  Bekijk ze eens op je gemak. Er zitten vaak mooie deals bij!
   

  Suppen: hard board

  Ben jij een ervaren supper en ben je op zoek naar een plank waarmee je minder weerstand hebt, zodat jij jezelf sneller over het water kunt bewegen? Kies voor een sup hard board. Een bijkomend voordeel van een hard board is dat je deze niet hoeft op te blazen, waardoor je de plank na het vervoeren direct op het water legt en van start kunt gaan. Bekijk ons aanbod van hard boards.

  Meer informatie opblaasbare sup

  Wil je meer weten over een opblaasbare sup of een hard board? Of heb je een vraag over één van onze andere producten? Laat het ons weten. Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren, zodat jij goed voorbereid het water op kunt.

   

  Contact

  Sup opblaasbaar kopen?
  In onze webwinkel vind je naast opblaasbare sups ook sup board accessoires, zoals peddels en tassen.

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »