Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 8 April 2020

  5 tips om toch te genieten op het water!

  1) Ga alleen uit met uw gezin, of huishouden
  Gelukkig mag iedereen naar buiten, mits men zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Dit betekent o.a. dat u gepaste afstand van 1,5m houdt van anderen en dat u alleen met uw gezin of huishouden de boot op gaat. Vanzelfsprekend blijft u bij klachten gewoon thuis. Voor de meest actuele informatie verwijzen u graag naar de website van het RIVM.

  2) Bereid uw tocht goed voor
  De meeste jachthavens zijn nog steeds geopend, maar met beperkte faciliteiten. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u alleen tot een bepaalde tijd aanwezig mag zijn en dat er geen horeca of sanitaire voorzieningen open zijn. Bereidt u goed voor en laat u informeren over de geldende maatregelen van uw jachthaven.

  3) Zoek rustige wateren
  De maatregelen gelden natuurlijk ook voor al uw activiteiten op en rond uw boot. Zoek dus vooral de rustige wateren, zodat u zonder problemen de gevraagde afstand kan bewaren van de andere watersporters. In ons heerlijke waterland zijn voldoende mogelijkheden om in rust te genieten op het water.

  4) Let op uw hygiene
  Natuurlijk houdt u van een schone boot. Ben daar in deze tijden extra scherp op. Was uw handen en desinfecteer de contactpunten van uw boot regelmatig.

  5) Wees zelfvoorzienend
  In deze situatie kan men geen beroep doen op anderen. Zorg ervoor dat u grotendeels zelfvoorzienend bent als u het water op gaat. Neem bijvoorbeeld uw eigen eten & drinken mee. Denk ook aan de makkelijk vervangbare onderdelen, zoals bijv. impellers

  Kortom, geniet op het water, maar houdt u aan maatregelen!

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »