Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vervangingsonderdelen

  Boottotaal levert deze vervangingsonderdelen speciaal voor automatische reddingsvesten.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  15 Producten
  Aanbieding
  Herlaadsetset UML MK5 (Standaard)

  Herlaadsetset UML MK5 (Standaard)

  Een herlaadset voor bepaalde reddingsvesten van ...
  € 34,95
  Aanbieding
  Herlaadset UML 5CXI <sept. '18

  Herlaadset UML 5CXI <sept. '18

  Herlaadset voor Besto comfort fit pro tot septe...
  € 25,50
  Aanbieding
  Herlaadset UML Elite vanaf medio 2018

  Herlaadset UML Elite vanaf medio 2018

  Een herlaadset voor de Besto Comfort Fit Pro van...
  € 29,95
  CO2 cilinder

  CO2 cilinder

  Een los CO2 cilinder om een gebruikt cilinder te...
  € 15,50
  Aanbieding
  Besto Solas reflectie tape 5x10cm
  € 4,40
  Herlaadset Halkey Roberts 60gr

  Herlaadset Halkey Roberts 60gr

  Herlaadset voor automatische reddingsvesten.
  € 40,86

  Vervangingsonderdelen


  Bij het activeren van een automatisch reddingsvest blaast het gaspatroon het reddingsvest op. U dient dan het gaspatroon te vervangen door de beschikbare onderdelen. Een gaspatroon in een automatisch reddingsvest kan op verschillende manieren worden geactiveerd. Dit kan bijvoorbeeld door een zouttablet. Zodra het zouttablet in aanraking komt met water wordt het onstekingsmechanisme geactiveerd en loopt het gaspatroon leeg. Naast het zoutpatroon kan ook het automatisch reddingsvest worden geactiveerd door handmatig aan het koord te trekken van het reddingsvest. Mocht het automatische reddingsvest opgeblazen zijn geweest dan dient u de onderdelen te vervangen. 


  Besto vervangsonderdelen automatisch reddingsvest

  Het complete gamma van Besto vervangingsonderdelen hebben wij bij Boottotaal op voorraad. Naast Besto vervangingsonderdelen voor automatische reddingsvesten hebben we ook vervangingsonderdelen voor Baltic reddingsvesten, Plastimo, Helly Hansen, Allpa en Talamex.  Deze vervangingsonderdelen hebben we als set of los. 


  Zouttablet automatisch reddingsvest vervangen

  Als het automatische reddingsvest opgeblazen is geweest dient het zouttablet sowieso vervangen te worden. Daarnaast is het verstandig om het zouttablet goed te controleren en eens in de 2 jaar te vervangen samen met het CO2 patroon. Zo weet u zeker dat de vervangingsonderdelen voor uw automatische reddingsvest goed zijn voor gebruik. Bij het vervangen van het zouttablet is het belangrijk dat u eerst het CO2 patroon losdraait en daarna pas het zouttablet van het reddingsvest haalt. 


  Herlaadset automatisch reddingsvest bestellen

  Heeft u een automatisch reddingsvest en wilt u de onderdelen bestellen? Bekijk dan onze webshop! Weet u niet precies welke vervangingsset u nodig heeft voor uw automatische reddingsvest? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers! Wij leveren namelijk voor alle automatische reddingsvesten de onderdelen. Denk hierbij aan automatische reddingsvesten met een draagvermogen van 150N, 165N, 275N of 300N. Ook voor de Besto automatische reddingsvesten voor kinderen hebben we de passende herlaadsets. Voor alle merken en typen automatische reddingsvesten hebben wij de vervangingsonderdelen. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »