Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  SEAFLO

  Inmiddels heeft SEAFLO een grote expertise- en productie-vaardigheid opgebouwd met haar specialisatie als fabrikante van speciaal pompen.
  SEAFLO is een moderne- en eigentijdse onderneming met als belangrijkste producten DC en AC speciaalpompen, -motors, -lenspompen, voor zowel binnenshuis- als buitenshuismontage en voor de waterspo... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten
  TOP DEAL
  Sea Flo automatische bilgepomp 38 L/min. (600 gph)
  € 43,99
  Beste keus
  Seaflo bilgepomp 500 GPH, 12V - 19mm

  Seaflo bilgepomp 500 GPH, 12V - 19mm

  Compacte 12 volt bilgepomp, pompt 1893 liter per...
  € 19,99
  TOP DEAL
  Sea Flo automatische bilgepomp 47 L/min. (750 gph)
  € 49,99
  Beste keus
  Vlotter voor bilgepomp
  € 20,95
  Prijspakker
  Sea Flo vuilwater pomp
  € 139,-
  DRAAGBAAR
  SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

  SEAFLO dekwaskit 12 volt portable

  Handige draagbare dekwaskit met 12 volt stekker.
  € 149,-

  SEAFLO

  Inmiddels heeft SEAFLO een grote expertise- en productie-vaardigheid opgebouwd met haar specialisatie als fabrikante van speciaal pompen.
  SEAFLO is een moderne- en eigentijdse onderneming met als belangrijkste producten DC en AC speciaalpompen, -motors, -lenspompen, voor zowel binnenshuis- als buitenshuismontage en voor de watersport: kajaks en peddels. Ook opdrachten voor speciaalmachines en/of rvst producties zijn welkom.
   
  SEAFLO omvat 9000 m.2 bedrijfsruimte (2012) en is uitgerust met de modernste productiemachines en –lijnen en geïntegreerde test faciliteiten.
  Niet alleen dozijnen aan internationale patenten, maar ook internationaal erkende eigentijdse- en aansprekende vormgeving, onderscheidingen en certificeringen waaronder CE en RoHS brachten SEAFLO tot de wereldtop van haar branche.
   
  SEAFLO heeft een sterke technische achtergrond, geavanceerd machinepark en test faciliteiten, een goed functionerend management, gecombineerd met uitstekende kwaliteitscontrole welke een hoog gewaardeerd en gecertificeerd product verzekert.
   
  SEAFLO DC en AC membraan-, lens-, bron-, en tandwielpompen, luchtafzuigers en verversers, accu keuzeschakelaars, was- , sproei- en nevel installaties, kajaks en peddels worden inmiddels naar 50 landen wereldwijd geëxporteerd.
  Deze producten hebben niet alleen een grote reputatie opgebouwd in alle werelddelen, maar ook een wereldwijde na-service, waar gewenst.
   
  SEAFLO maakt de installatie en onderhoud van Uw jacht, technische fabrieksinstallatie of medisch apparaat weer betaalbaar.
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »