Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  AquaSignal

  Aqua Signal is een gerenommeerd merk in de maritieme verlichtingsindustrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige navigatieverlichting, zoeklichten, interieurverlichting en andere verlichtingsoplossingen voor boten, jachten en schepen van alle groottes. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1868 en ... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  50 Producten
  Serie 40 bakboord
  € 88,-
  34 LED Heklicht RVS
  € 121,50
  34 LED Stuurboord RVS
  € 121,50
  Plug aqua signal
  € 39,80
  Gloeilamp 12V/10W
  € 19,80
  Montageplaat
  € 54,20
  Serie 41 tweekleur
  € 65,90
  Halogeen lamp 12V/5W
  € 7,50
  Lamp 12V/50W halogeen

  Lamp 12V/50W halogeen

  Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...
  € 48,-
  Lamp 114mm 24V/50W

  Lamp 114mm 24V/50W

  Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...
  € 83,80
  Serie 40 mastbeugel
  € 39,80

  AquaSignal

  Aqua Signal is een gerenommeerd merk in de maritieme verlichtingsindustrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige navigatieverlichting, zoeklichten, interieurverlichting en andere verlichtingsoplossingen voor boten, jachten en schepen van alle groottes. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1868 en staat bekend om zijn innovatieve benadering van verlichtingstechnologieën voor maritieme toepassingen.

  Kenmerkend voor Aqua Signal

  Een van de kenmerkende aspecten van Aqua Signal-producten is hun uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid, die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende omgevingen en weersomstandigheden op zee. Of het nu gaat om heldere navigatieverlichting voor veilige vaart, krachtige zoeklichten voor betere zichtbaarheid in het donker of sfeervolle interieurverlichting voor comfort aan boord, Aqua Signal biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel professionele zeilers als recreatieve watersporters.

  Aqua Dignal: esthethiek en ontwerp

  Naast hun focus op functionaliteit en prestaties, hecht Aqua Signal ook veel belang aan esthetiek en ontwerp. Hun producten combineren geavanceerde technologieën met een elegant en eigentijds ontwerp, waardoor ze niet alleen effectief zijn in hun functie, maar ook een aanvulling vormen op het uiterlijk van elk vaartuig.

  Al met al staat Aqua Signal bekend als een betrouwbaar en vooruitstrevend merk in de maritieme verlichtingsindustrie, dat voortdurend blijft innoveren om te voldoen aan de evoluerende behoeften van de wereldwijde maritieme gemeenschap.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »