Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  ANWB

  De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat je moet weten wanneer je in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt je de Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  30 Producten
  OVERZICHTSKAART
  ANWB Waterkaart - Nederland

  ANWB Waterkaart - Nederland

  De ANWB Waterkaarten zijn vernieuwd! Landdekkend...
  € 11,99
  ANWB Wateralmanak 2024 - deel 2

  ANWB Wateralmanak 2024 - deel 2

  Wateralmanak Deel 2-2024 is een compleet naslagw...
  € 19,95
  ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

  ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

  De nieuwe almanak bevat het Binnenvaart Politie ...
  € 19,95
  ANWB Waterkaart 21 Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen
  € 16,95
  ANWB Waterkaart Amsterdam

  ANWB Waterkaart Amsterdam

  Ontdek Amsterdam vanaf het water met deze waterk...
  € 11,95
  Atlas Friesland

  Atlas Friesland

  Geheel Friesland in 1 handige atlas.
  € 19,99

  ANWB

  De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat je moet weten wanneer je in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt je de ANWB almanakwaterkaarten en cursusboeken eenvoudig online.


  ANWB waterkaarten, wateralmanak en cursusboeken

  De ANWB zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid het water opgaat. Naast de wateralmanak, geeft de ANWB jaarlijks nieuwe waterkaarten uit waarmee je je route kunt bepalen. Een greep uit de collectie ANWB boeken voor de watersport:

  •   Wateralmanak 2020/2021: In de almanak staan alle actuele gegevens van bruggen en havens, maar ook vlagvoering, vaaraanwijzingen en de wet- en regelgeving die gelden op het water. De almanak wordt jaarlijks opnieuw uitgebracht en bestaat uit twee delen. Deel 1 is verplicht voor alle boten met een kajuit.

  •   ANWB waterkaarten: voor alle wateren in Nederland en België zijn er aparte waterkaarten zoals de waterkaart Amsterdam, waterkaart Zeeuwse Delta, waterkaart Hollandse plassen en meer. Ook de ANWB waterkaarten worden elk jaar opnieuw uitgebracht zodat je op de hoogte bent van de actuele vaarroutes. De kaarten zijn scheur- en watervast.

  •   ANWB cursusboek klein vaarbewijs 1 en 2: wil je je vaarbewijs halen? Met het ANWB cursusboek kun je zich goed voorbereiden op het examen. Er staan ook oefenvragen in.

  •   ANWB Marifonie: wanneer je een marifoon aan boord heeft, ben je verplicht om een bedieningscertificaat te hebben. In dit cursusboek leert je alle examenstof voor het basiscertificaat en Marcom-B.


  Boottotaal: de online dealer van de ANWB wateralmanak

  Boottotaal is dé online winkel voor watersportliefhebbers. Met meer dan 25.000 producten, vind je hier altijd wat je zoekt voor op en om je boot. Wil je de ANWB wateralmanak online bestellen? Of heb je een waterkaart nodig? Wij leveren de waterkaarten, cursusboeken en almanakken direct uit voorraad!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »