Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  ANWB

  De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat u moet weten wanneer u in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt u de Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  29 Producten
  ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

  ANWB Wateralmanak 2023-2024 - deel 1

  De nieuwe almanak bevat het Binnenvaart Politie ...
  € 19,95
  OVERZICHTSKAART
  ANWB Waterkaart - Nederland

  ANWB Waterkaart - Nederland

  De ANWB Waterkaarten zijn vernieuwd! Landdekkend...
  € 11,99
  ANWB Waterkaart Amsterdam

  ANWB Waterkaart Amsterdam

  Ontdek Amsterdam vanaf het water met deze waterk...
  € 11,95
  ANWB Waterkaart 21 Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen
  € 16,95
  ANWB Wateralmanak 2023 - deel 2

  ANWB Wateralmanak 2023 - deel 2

  Wateralmanak Deel 2-2023 is een compleet naslagw...
  € 19,95

  ANWB

  De afkorting ANWB staat voor Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Maar niet alleen op de weg, ook op het water is de ANWB actief. Zo geeft de bond jaarlijks de bekende wateralmanak uit. Hierin staat alles wat u moet weten wanneer u in Nederland of België gaat varen. Bij Boottotaal bestelt u de ANWB almanakwaterkaarten en cursusboeken eenvoudig online.

  ANWB waterkaarten, wateralmanak en cursusboeken

  De ANWB zorgt ervoor dat u altijd goed voorbereid het water opgaat. Naast de wateralmanak, geeft de ANWB jaarlijks nieuwe waterkaarten uit waarmee u uw route kunt bepalen. Een greep uit de collectie ANWB boeken voor de watersport:

  •   Wateralmanak 2020/2021: In de almanak staan alle actuele gegevens van bruggen en havens, maar ook vlagvoering, vaaraanwijzingen en de wet- en regelgeving die gelden op het water. De almanak wordt jaarlijks opnieuw uitgebracht en bestaat uit twee delen. Deel 1 is verplicht voor alle boten met een kajuit.

  •   ANWB waterkaarten: voor alle wateren in Nederland en België zijn er aparte waterkaarten zoals de waterkaart Amsterdam, waterkaart Zeeuwse Delta, waterkaart Hollandse plassen en meer. Ook de ANWB waterkaarten worden elk jaar opnieuw uitgebracht zodat u op de hoogte bent van de actuele vaarroutes. De kaarten zijn scheur- en watervast.

  •   ANWB cursusboek klein vaarbewijs 1 en 2: wilt u uw vaarbewijs halen? Met het ANWB cursusboek kunt u zich goed voorbereiden op het examen. Er staan ook oefenvragen in.

  •   ANWB Marifonie: wanneer u een marifoon aan boord heeft, bent u verplicht om een bedieningscertificaat te hebben. In dit cursusboek leert u alle examenstof voor het basiscertificaat en Marcom-B.

  Boottotaal: de online dealer van de ANWB wateralmanak

  Boottotaal is dé online winkel voor watersportliefhebbers. Met meer dan 25.000 producten, vindt u hier altijd wat u zoekt voor op en om uw boot. Wilt u de ANWB wateralmanak online bestellen? Of heeft u een waterkaart nodig? Wij leveren de waterkaarten, cursusboeken en almanakken direct uit voorraad!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »