Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Zondag 19 Mei 2023

  Verhoog je vaarplezier met elektrisch varen - Ontdek de voordelen!

  Wil gaan je electrisch varen?? Dan is de elektrische motor van ePropulsion wellicht wat je zoekt. Deze innovatieve elektromotoren zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en leveren krachtige prestaties. Of je nu een kleine roeiboot hebt of een grote speedboot, ePropulsion heeft een elektro motor die past bij jouw behoeften.


  Grootste voordeel van elektisch varen

  Een van de grootste voordelen van een elektrische motor is dat deze zeer stil is. In tegenstelling tot traditionele brandstofmotoren maakt een deze motor geen lawaai en veroorzaakt hij geen uitlaatgassen. Hierdoor kun je optimaal genieten van de rust en de stilte op het water. Bovendien zijn ze ook nog eens zeer milieuvriendelijk, omdat ze geen fossiele brandstoffen verbranden


  Elektrisch varen: eenvoudig in onderhoud

  De elektrische motor van ePropulsion is ook nog eens zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. De motor is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende soorten boten en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door een ervaren doe-het-zelver. Bovendien vereist de elektro motor weinig onderhoud en heeft hij geen olie of brandstof nodig, waardoor je tijd en geld bespaart op onderhoudskosten.


  Electrisch varen is duurzaam

  Als je op zoek bent naar een goedkope elektrische motor, dan is ePropulsion wellicht niet de goedkoopste optie op de markt. Echter, door te investeren in een krachtige en duurzame motor zoals die van ePropulsion, kun je op de lange termijn juist geld besparen. Je hoeft immers minder te betalen aan brandstof en onderhoudskosten, en een elektrisch motor gaat bovendien veel langer mee dan traditionele brandstofmotoren. Epropulsion biedt verschillende varianten aan, zoals Epropulsion Spirit 1.0 PlusEpropulsion Spirit 1.0 EVO, Epropulsion Navy 3.0 EVO ieder met zijn eigen voordelen en specificaties. Zo kies je wat het beste bij je past!

  Wil je alles weten over de Epropulsion Spirit 1.0 Plus? Bekijk dan onderstaande filmpje!  Kortom, wil electrisch varen met een krachtige, stille en milieuvriendelijke elektro motor voor je boot, dan is ePropulsion zeker een merk om te overwegen. Hun elektrisch motoren leveren krachtige prestaties, zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, en zijn bovendien zeer milieuvriendelijk.

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »