Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vuilwatertanks

  Vuilwatertank los of compleet met toebehoren, Boottotaal heeft een compleet assortiment aan vuilwatertanks en vuilwaterpompen en toebehoren.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  37 Producten
  Aanbieding
  Vuilwatertank recht
  € 118,-
  Aanbieding
  Flexibele vuilwatertank driehoek

  Flexibele vuilwatertank driehoek

  Weinig ruimte en toch een vuilwatertank installe...
  € 122,50
  Aanbieding
  Polyethyleen verticale vuilwatertank

  Polyethyleen verticale vuilwatertank

  Deze vuilwatertank voor in de boot kan verticaal...
  € 179,95
  Buffertank 30 ltr
  € 260,-

  Vuilwatertanks

  Voor het aansluiten van een vuilwatertank heeft je naast de vuilwatertank zelf het volgende nodig; Versnijdingspomp, beluchter, Y-klep, carbonfilter, ontluchtingsnippel en slangen. Daarnaast kun je op de vuilwatertank nog een niveauzender plaatsen om te zien hoe vol de vuilwatertank is. Ieder schip met een toilet aan boord heeft te maken met vuilwater of grijswater.


  Vuilwatertank boot verplicht

  Schepen met een toilet aan boord hebben een aantal regels waaraan voldaan moet worden. Er moet een voorziening aan boord zijn waardoor er niet geloosd wordt op water waar dat niet mag en alle door de romp aangelegde afvoerbuizen moeten voorzien zijn van afsluiters zodat de veiligheid gewaarborgd is. De meeste schepen zijn tegenwoordig voorzien van een dergelijk systeem. Bij schepen waar dit nog niet het geval is, is het mogelijk dit zelf te installeren. Zodat je voldoet aan de wetgeving en boetes voorkomen worden.


  Vuilwatertank boot kopen

  Boottotaal verkoopt zowel scheepstoiletten in vele varianten als alle benodigdheden om deze goed aan te sluiten. Zowel handpomp toiletten als elektrische toiletten kunnen worden aangesloten op een vuilwatertank. Door het plaatsen van een vuilwatertank, kan het water van het toilet naar deze tank. De tank kan je laten afzuigen of legen op water waar dat is toegestaan. De vuilwatertanks hebben we in verschillende modellen en maten. Ook is de tank in meerdere maten leverbaar met een schuine zijde zodat deze goed in de rompvorm van de boot past.


  Vuilwatertank boot compleet

  De vuilwatertanksets is een complete tank, met versnijdingspomp, aansluitingen een geurfilter en een niveauzender. Hiermee heeft je een complete set om het vuilwatersysteem te installeren. Ook deze vuilwatertank complete set hebben we in verschillende maten.


  Geurfilter

  Een geurfilter zorgt er voor dat er geen onaangename geuren uit het vuilwatersysteem komen.


  Afsluiters

  Een afsluiter of een afsluitbare klep zorgt er voor dat een leiding of slang die door de romp naar buiten gaat kan worden afgesloten, als je bijvoorbeeld van boord gaat. Op het moment dat er dan bijvoorbeeld een leiding breekt of scheurt, dan loop de boot niet vol water. Het is verplicht om op iedere afvoerbuis die door de romp gaat een afsluiter of kogelkraan te plaatsen.


  Toiletpapier boot

  Met toiletpapier dat speciaal geschikt is voor scheepstoiletten voorkomt je verstoppingen in het toilet en vuilwatersysteem. Dit is snel oplossend toiletpapier. Het toiletpapier is normaal in gebruik, maar valt beter uit elkaar, waardoor het door de vuilwaterpomp van het toilet en van de vuilwatertank goed verwerkt kan worden.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »