Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vuilwaterpompen

  Een vuilwaterpomp is speciaal gemaakt voor het leegpompen van uw vuilwatertank. Een vuilwaterpomp voor de boot is zelfaanzuigend en kan bovenop de vuilwatertank of er naast worden gemonteerd.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Vuilwaterpompen

  Naast het pompen versnijden de meeste vuilwaterpompen ook, dit wordt een versnijdingspomp genoemd. Vuilwaterpompen hebben we van de merken, Jabsco, Johnson, Seaflo, Albin, TMC, Anchor en Vetus. 

  Voltage vuilwaterpomp

  Vuilwaterpompen leveren wij in 12 of 24 volt. Deze pompen zijn speciaal gemaakt voor het vermalen en verpompen van vuilwater gebruik daarom nooit een drinkwater of bilgepomp. Afhankelijk van de sterkte van de vuilwaterpomp in 12 of 24 volt kunt u de juiste pomp kiezen. Bij elke pomp staat de capaciteit omschreven.

  Vuilwaterpomp kopen voor de boot

  Heeft u de juiste vuilwaterpomp gekozen voor uw boot en vuilwatertank dan kunt u deze gemakkelijk bestellen bij Boottotaal. Wij leveren de vuilwaterpompen direct uit voorraad. Heeft u toch nog een vraag over een van de vuilwater pompen vraag het een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vuilwaterpomp. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »