Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    PP Vernis Extra

    € 103,-
    • Met een 9,2 beoordeeld!
    • Achteraf betalen mogelijk
    • Ruilen of retourneren geen probleem

    Productomschrijving

    elastisch genoeg om de werking van hout op te vangen. Goed bestand tegen water, alcohol en huishoudchemicaliën. .



    Toepassing:
    Professionele zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. Isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen. Harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout (masten, roeispanen). Interieurafwerking van diverse houtsoorten, o.a. deuren, betimmeringen, keukenmeubilair,tafels, aanrechtbladen, etc. Onderhoud van bestaande, intacte blanke tweecomponenten interieursystemen.



    Kwastverwerking:
    Epifanes Verdunning voor PP Vernis Extra (snel uitdampend) Epifanes Poly-urethane Kwastverdunning (langzaam uitdampend)



    Spuitverwerking:
    Epifanes Verdunning voor PP Vernis Extra



    Verwerkingstijd bij 20°C:
    1 uur



    Advies:
    Voor additionle UV bescherming buiten, de vernis aflakken met twee of meer lagen Epifanes Poly-urethane blank (2-C)of Epifanes Bootlak blank (1-C)



    Overschilderbaar:
    Met zichzelf: nat-in-nat na 2-3 uur bij 18°C. Overige vernissen na 24 uur bij 18°C.



    Overschilderbaar met:
    Tweecomponent: Epifanes Poly-urethane Jachtlak Blank en Zijdeglans Blank Eéncomponent : Epifanes Bootlak Blank, Epifanes Hardhoutolievernis, Epifanes Eiglans Blank



    Uitstrijkvermogen:
    14 m2/l @ 30 micron



    Mengverhouding in volume:
    1 deel basis A : 1 deel verharder B

    2000ml.

    Toon meer

    Over Epifanes

    Toon meer

    Specificaties

    Artikelnummer
    PPVE.2
    SKU
    PPVE.2

    Toon meer

    Accessoires

    Maak je aankoop compleet

    PP Vernis Extra
    € 103,-
    PP Vernis Extra
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »