Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Vaarwijzers

  Wat is het toch heerlijk om spontaan de boot te kunnen pakken en te zien waar het schip strandt. Maar gaat u voor lange tochten en routes over binnenlandse en misschien wel buitenlandse wateren, dan kunt u niet zonder een goede vaarwijzer. Bekijk ons aanb... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Vaarwijzers

  De Hollandia vaarwijzers bij Boottotaal zijn dus onmisbaar aan boord. Of u nu in Nederland blijft of naar België of zelfs Frankrijk vaart, voor elk gebied is er een vaargids. De vaarwijzers zijn allemaal voorzien van overzichtelijke, praktische informatie en kleurrijke foto’s. 

  Vaarwijzers: meer dan alleen routekaarten

  Nederland is een klein land, maar het aantal kilometer aan water is indrukwekkend. Bijna 7000 kilometer water ligt aan onze voeten! Dit betekent een ongekende hoeveelheid opties aan vaarroutes. De Hollandia vaarwijzers bij Boottotaal helpen u op weg en inspireren met uitgestippelde routes. Deze vaargidsen zijn ongelooflijk nuttig en veel meer dan alleen een verzameling kaarten. Een Hollandia vaarwijzer geeft u:

  ·       Praktische informatie over de boot, het weer en de getijden (van de grotere, open wateren).
  ·       Inzicht in het plannen van een tocht: Hoe lang duurt een tocht? En als u bepaalde vaarroutes wilt gaan varen, wat komt u daar dan allemaal tegen?
  ·       Vaaraanwijzingen en voorbeeldroutes. Deze helpen u bij de voorbereiding van uw boottocht.
  ·       Beschrijvingen van havens en aanleg- of ankerplaatsen.
  ·       Een overzicht van sluizen en bruggen die u op uw uitgestippelde vaarroute tegen kunt komen.

  Het water op met vaarwijzers

  Met behulp van een goede vaargids komt u op pareltjes van plekken die normaal misschien aan u voorbij zouden gaan. En gaat u voor het eerst richting open zee? Dan is het wel heel prettig een vaarwijzer in de hand te hebben. Heeft u toch nog meer behoefte aan overzicht, neem dan een kijkje in ons aanbod van hydrografische kaarten. Deze kaarten zijn niet alleen bestemd voor beroepsvaart, ook voor recreatie.

  Een digitale vaarwijzer

  Bent u op zoek naar iets om nauwkeurig mee te kunnen navigeren? Dan zijn digitale kaarten een goede optie voor u. De digitale kaarten bij Boottotaal geven een heel gedetailleerd en professioneel overzicht. Sommige kaarten zijn zelfs voorzien van dieptes en hoogtes, satelliet- en panoramafoto’s.  

  Vaarwijzer voor boten met een staande mast

  Heeft u een zeilboot met een hoge, staande mast? Dan is het essentieel te weten welke route u kunt varen zonder obstakels. De vaarwijzers van Hollandia bieden in de meeste gidsen een extra hoofdstuk met routes voor boten met een staande mast. Zo stippelt iedereen zijn eigen favoriete route uit met de vaarwijzers van Hollandia!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »