Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Hadex desinfectie

  Hadex desinfectie is speciaal ontwikkeld om het drinkwater in uw drinkwatertank goed te conserveren zodat het drinkwater langere tijd goed van kwaliteit blijft. Drinkwater in een drinkwatertank blijft over het algemeen langere tijd aanwezig in de tank en daarbij is het belangrijk dat er geen bacteriën kunnen groeien in het drinkwater. Hadex hel... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Hadex desinfectie

  Hadex desinfectie is speciaal ontwikkeld om het drinkwater in uw drinkwatertank goed te conserveren zodat het drinkwater langere tijd goed van kwaliteit blijft. Drinkwater in een drinkwatertank blijft over het algemeen langere tijd aanwezig in de tank en daarbij is het belangrijk dat er geen bacteriën kunnen groeien in het drinkwater. Hadex helpt om uw drinkwatertank en leidingen te desinfecteren. 

  Hadex gebruiksaanwijzing

  Als u de Hadex desinfectie aanschaft is deze direct gebruiksklaar voor uw drinkwater. Met behulp van het bijgeleverde bekertje kunt u nauwkeurig de gewenste hoeveelheid bepalen. Daarna kunt u het gemakkelijk bij uw drinkwater voegen. De vloeistof ment zich dan met het aanwezige drinkwater. Na 30 minuten zal de Hadex al zijn werk doen en wordt uw drinkwater gedesinfecteerd. Na deze 30 minuten is het water al drinkbaar en klaar voor gebruik.

  Hadex voor camper of boot

  Bij het start van het seizoen gebruikt u 10 ml. Hadex op 25 liter water. Daarna en gedurende het seizoen voegt u 10-25 ml. toe per 50 liter water. Dit herhaalt u bij iedere tankbeurt. Indien het drinkwater langere tijd stilstaat herhaalt u deze dosering met enkele regelmaat. Denk hierbij aan eens per twee weken. Na de eerste dosering aan het begin van het seizoen is het van belang dat u de Hadex minimaal 24 uur laat inwerken. Zo bereikt u het beste resultaat.

  Hadex 250 ml

  Hadex wordt geleverd in flesjes van 250 ml. De dop is voorzien van een maatbeker voor een eenvoudige dosering van de Hadex aan het drinkwater. Zo gebruikt u altijd de juiste hoeveelheid.

  Hadex kopen

  Hadex besteld u gemakkelijk en voordelig bij Boottotaal. De Hadex die u bij ons besteld wordt geleverd van het merk Starbrite. Starbrite levert alles op het gebied van het reinigen en poetsen van uw boot. Besteld u voor 18:00 uur een flesje Hadex dan wordt deze dezelfde dag nog aan u verstuurd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »