Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Landen vlaggen

  Wanneer u aan het varen bent, is het voeren van een landvlag verplicht. De landvlag laat zien wat de nationaliteit van de kapitein is. Bekijk ons assortiment!... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  48 Producten
  Aanbieding
  Vlag België
  € 5,95
  Vlag Vlaanderen
  € 12,55
  Aanbieding
  Vlag Nederland
  € 5,10
  Aanbieding
  Vlag kroatië
  € 6,95
  Verenigd koninkrijk
  € 5,55
  Aanbieding
  Vlag Spanje
  € 5,55
  Red ensign
  € 5,55
  Aanbieding
  Vlag Italië
  € 5,95
  Aanbieding
  Vlag Frankrijk
  € 5,55
  Schotland
  € 5,55
  Zwitserland
  € 5,55
  Aanbieding
  Vlag Duitsland
  € 5,70
  Aanbieding
  Nederlandse puntvlag
  € 5,95
  Aanbieding
  Vlag Nederland Classic
  € 5,10
  Aanbieding
  Vlag Corsica
  € 6,50
  Aanbieding
  Vlag Portugal
  € 5,65
  Vlag Oostenrijk
  € 5,55

  Landen vlaggen

  U bevestigt deze vlag aan de hekstoel of spiegel van uw boot. Er bestaan ook beleefdheidsvlaggen. Dit zijn kleine landvlaggen die u gebruikt wanneer u in het buitenland vaart. Lees hier alles over de vlagetiquette van landvlaggen.

  Landvlag online kopen

  Er bestaan allerlei soorten vlaggen: geuzenvlaggen, seinvlaggen, provincievlaggen, Europavlaggen en landenvlaggen. De categorie landvlaggen kunnen we onderverdelen in: natievlaggen en beleefdheidsvlaggen.

  • Natievlag: De natievlag geeft aan wat de nationaliteit van de kapitein is. U bevestigt deze vlag aan een vlaggenstok en steek deze in een vlaggenstokhouder aan de hekstoel of spiegel van uw boot. Deze vlag voert u alleen overdag, na zonsondergang moet u hem, volgens de vlagetiquette, binnenhalen.
  • Beleefdheidsvlag: Een beleefdheidsvlag is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dit is een kleine landvlag die u in de zaling aan stuurboord hijst wanneer u in het buitenland vaart. Vaart u in Frankrijk? Dan hijst u de Franse beleefdheidsvlag. Ook de beleefdheidsvlag haalt u binnen zodra de zon ondergaat.

  Let op: een algemeen geldende regel is dat een vlag niet versleten, verkleurd of vervuild mag zijn. Vervang uw landenvlag(gen) dus op tijd! Bij Boottotaal verkopen we Talamex landvlaggen van spunpolyster. Deze zijn zeer sterk en kleurvast. U kunt de landvlaggen online bestellen, wij leveren ze dan zo snel mogelijk bij u thuis af.


  Welke maat vlag heb ik nodig?

  Voor de maat van de vlag gelden geen standaard regels. Wel moet de vlag in verhouding zijn met de boot en niet in het water hangen. Bij Boottotaal hebben we landvlaggen in veel verschillende maten. Zo hebben we de Nederlandse vlag o.a. in de maten 20x30 cm, 50x75 cm, 100x150 cm en 150x225 cm. Bootvlaggen van 20x30 cm worden als beleefdheidsvlaggen gebruikt. Naast Nederlandse vlaggen hebben we landenvlaggen van: Portugal, Corsica, België, Duitsland, Italië, Kroatië, Spanje en Frankrijk.

  Heeft u nog vragen over de landvlaggen? Neem gerust contact op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »