Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Fish finder kopen?

  Een fish finder wordt ingezet om de bodemgesteldheid onder de boot te kunnen zien. Op een fishfinder zie je op het schermpje of de bodem hard of zacht is, waar een kuil of talud zich bevindt en aan de hand van die informatie bepaalt je wat de juiste stek... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  37 Producten
  Humminbird PIRANHAMAX 4
  € 159,-
  Humminbird HELIX 5 DI G2
  € 389,-

  Fish finder kopen?

  Als je op zoek bent naar een fishfinder, of in het Nederlands visvinder, ben je bij Boottotaal aan het juiste adres. Met een fishfinder kunt je op zoek naar vissen in de zee, in meren en in rivieren. Doordat vissen er af en toe op uit trekken om voedsel te halen, zit niet iedere plek vol met vissen. De plekken waar de vissen wél steeds terugkeren, is het vangen van die vissen een flinke uitdaging. Dit komt vooral doordat er zich veel gesteenten, takken, richels en kuilen in het water bevinden. In zo’n geval zijn fishfinders van Boottotaal een enorme uitkomst. Schaf je fish finder vandaag nog aan om er zeker van te zijn dat je de vissen die je zoekt, vindt!


  Wat kan een fishfinder van Boottotaal?

  Als je er echt zeker van wilt zijn dat je de juiste vistechniek toepast, moet je fish finders kopen. Doordat onze fishfinders de vissen lokaliseert, maar ook nog eens de plek onthoudt waar de vissen aanwezig zijn, kunt je er zeker van zijn dat je altijd de vissen die je zoekt, vindt. Al onze fish finders bestaan uit meerdere delen. Zo heeft je het beeldscherm dat tevens de zender is, de ontvangstmodule die te bedienen is door middel van knoppen en de transducer die als onderwaterantenne fungeert. Een visvinder kopen? Dat doet je natuurlijk bij Boottotaal. Met ons grote assortiment zijn wij namelijk de meest complete webshop van en voor watersportliefhebbers!


  Hoe werkt een fish finder?

  Dankzij de transducer komen er bij de fishfinder signalen binnen over wat zich allemaal onder de boot afspeelt. Hierbij kunt je onder andere denken aan zaken die op de bodem liggen en op de één of andere manier bewegen. De informatie die de fishfinders heeft gevonden, wordt doorgestuurd naar de ontvangstmodule. Deze informatie wordt vervolgens geprojecteerd op het beeldscherm. Afhankelijk van de fishfinder, is deze informatie enorm gedetailleerd. Weet je niet helemaal zeker welke fishfinder kopen? Neem dan gerust contact op met het specialistische team van Boottotaal!


  Welke visvinder kopen?

  Bij Boottotaal vind je veel verschillende fishfinders. Zo kunt je kiezen voor een Garmin fishfinder, maar ook voor een Humminbird fish finder. Door ons grote aanbod kan het kiezen van de juiste visvinder af en toe wat lastig zijn. Hiernaast is het prijsverschil aardig groot. Over het algemeen kan elke fishfinder de vaarsnelheid in beeld brengen, de gevoeligheid instellen en de grayline zichtbaar maken. Een aanrader van Boottotaal: neem een fishfinder die is uitgerust met GPS. Dit maakt het zoeken naar vissen nog een stukje makkelijker. Ook ons assortiment bestaat uit verschillende types van merken, zoals Humminbird en Garmin. De juiste keuze voor een fish finder is afhankelijk van een aantal zaken. Over het algemeen moeten de basis eigenschappen van de fish finder bestaan uit: 

  • De vaarsnelheid moet in beeld komen;
  • De gevoeligheid moet ingesteld kunnen worden, want dit verschilt qua diepte, maar ook zee of zoetwater;
  • De grayline moet zichtbaar zijn, zodat je in beeld heeft wat de staat van de bodem is.
  • Niet verplicht, maar wel super handig: een fish finder met GPS uitgerust!


  Vragen over een fish finder van Boottotaal?

  Vanzelfsprekend staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen bij de keuze van de juiste fishfinder. Mail ons via [email protected] of bel ons met je vraag. Wij helpen je natuurlijk goed uitgerust het water op. Ook voor advies en onduidelijkheden kunt je bij de specialistische medewerkers van Boottotaal terecht!


  Een fishfinder kopen bij Boottotaal

  Als je een geschikte fish finder heeft kunnen vinden, kunt je deze eenvoudig via onze website bestellen. Zodra ons team je bestelling heeft ontvangen, gaan we direct aan de slag om je nieuwe visvinder spoedig bij je te bezorgen. Wilt je het liefst achteraf betalen? Ook dat is mogelijk! Heeft je vragen over een fishfinder of een ander product? Neem dan vanzelfsprekend contact op met ons team vol specialisten. Samen komen we overal uit! Veel plezier met je nieuwe fish finder!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »