Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Woensdag 20 Mei 2022

  Nieuw: Boottotaal spaarprogramma

  Bij Boottotaal helpen wij graag alle watersporters goed uitgerust het water op. Dat doen we niet alleen met onze producten, maar ook met deskundig advies. Mocht er een vraag zijn die wij niet kunnen beantwoorden, stoppen we niet voordat we het antwoord gevonden hebben. Dit is één van de redenen dat veel van jullie graag bij ons bestellen. Daarom willen we jullie graag bedanken! Vanaf nu is ons spaarprogramma online. In deze blog leggen we graag uit hoe het werkt en wat jij er aan hebt.

  Punten sparen

  Punten worden gespaard door een aankoop te doen bij Boottotaal. Bij het doen van een aankoop ontvang je X punten, bij elke X euro ontvang je X punten extra. Bij een aankoop van X euro, krijg je dus X punten voor de aankoop en X punten extra. De punten worden na het doen van een bestelling automatisch bijgeschreven op het e-mailadres wat is gebruikt om de bestelling te plaatsen. 

  Voordelen

  De punten leveren leuke voordelen voor jou op. Als je genoeg punten hebt gescoord voor een van de voordelen, krijg je deze automatisch via een e-mail binnen. Denk hierbij aan kortingen, gratis producten en leuke verrassingen. In de onderstaande tabel kan je zien bij welk puntenaantal je welk cadeautje krijgt:

  Xstuk over punten verminderen/doortellen na voordeel enz.

  Punten in footer? (afbeelding footer)

  De verschillende voordelen kunnen na verloop van tijd veranderen en uitgebreid worden met nieuwe cadeautjes, hier zal dan duidelijk over gecommuniceerd worden.

  Aanmelden

  Je kan je aanmelden voor het programma door op onderstaande link te klikken. Verder hoef je niks te doen en begin je automatisch met het sparen van punten! Hiervoor hoef je geen gegevens aan ons te verstrekken. Wij gebruiken de gegevens van je bestelling (je e-mail, aantal bestellingen en grootte van de bestelling) voor het programma. 

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »