Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 29 Oktober 2022

    Boothoes op maat

    Boothoes op maat bestellen? Goed idee. Door jouw boot goed af te dekken, bescherm je het tegen vocht, zonlicht, vuil, sneeuw, bladeren, vogelpoep en andere soortgelijke aantastingen. Maar, wist je dat een afdekzeil op maat een ontzettend kostbaar item is? Het is bovendien helemaal niet nodig om een op maat gemaakt zeil voor je boot te gebruiken, want een universeel bootzeil volstaat volledig.

    Koop een afdekzeil dat groot genoeg is, zodat de gehele boot wordt afgedekt en je bent er zeker van dat deze de koude, regenachtige maanden goed doorkomt.

    Een boothoes op maat kopen? In onze webshop vind je diverse soorten afdekzeilen voor een aantrekkelijke prijs. Bestel je bij ons een bootzeil, dan pakken we die op de dag van bestelling nog voor je in. We streven ernaar iedere order dezelfde dag te verzenden, zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Nog niet in het bezit van een dekzeil? Bestel deze vandaag en zorg ervoor dat jouw boot door extreme weersomstandigheden niet wordt aangetast.

    Boothoezen en dekzeilen

    Boothoezen en dekzeilen zijn ideaal wanneer je jouw boot in de herfst en winter tegen extreme weersomstandigheden en andere factoren wilt beschermen. Een flinke regen- of hagelbui? Langdurige vorst? Of vogels die iets te lang op jouw boot blijven rondhangen en hun behoefte doen? Geen probleem. Met een boothoes c.q. dekzeil is jouw boot ertegen op gewassen.

    Boothoes op maat

    Een bootzeil op maat laten maken, daar hangt een hoog prijskaartje aan. Bij Boottotaal vinden we een dergelijke uitgave niet nodig, omdat een standaard bootzeil – ook wel afdekzeil genoemd – prima volstaat. Is het afdekzeil ietwat te groot? Dat maakt niet uit. Zolang de boot er goed onder afgedekt kan worden, is deze optimaal beschermd.

    Meer informatie

    Zou je graag meer willen weten over het kopen van een dekzeil? Of heb je een vraag over een van onze andere producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en te adviseren.

    Onze boothoezen en dekzeilen bekijken? Op Boottotaal vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment boothoezen en dekzeilen voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk de collectie >

     

    Tips en tricks voor uw boot

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »